Відновлення вашого озера без причинення шкоди екосистемі.  Швидко. Якісно

099-002-06-08

 

Очистка водоема, откачивание донных отложений

Эффективная и безопасная очистка рек, прудов, озер и других водоемов

 

Изготовление расходников

изготовление расходников для миниземснаряда - крыльчатки, ракушки, пластины

Home

 

ОЧИЩЕННЯ ВОДОЙМ, ПОСЛУГИ МІНІ ЗЕМСНАРЯДУ

 

Одним з найважливіших компонентів ландшафту, здатним прикрасити будь-яку ділянку, є вода. Озеро, ставок, або будь-яке інше водоймище можуть виконувати на присадибній ділянці різні функції і використовуватися як для плавання або поливу ділянки, так і для розведення риб.

Однак, водоймище може бути красивим і повністю виконувати свою безпосередню функцію лише за умови наявності чистої води. Якщо вода в озері, ставку, водоймі застійна вона швидко прогрівається в теплі дні, внаслідок чого в ній дуже швидко розмножуються різні водорості, бактерії та грибки. Та й шкідливих комах біля застійної води у брудній водоймі накопичується набагато більше.

Звичайно ж будь-яке водоймище, будучи збалансованою екосистемою, володіє механізмом природного очищення, проте в результаті природного старіння і забруднення у воді накопичується значна кількість листя, гілок, органічного і неорганічного сміття і т. д.  Причому, чим водойма менше, тим менша ймовірність того, що вона зможе самостійно відновитися.

У більшості випадків для підтримки чистоти в озері або ставку, для створення необхідних умов для його мешканців доводиться використовувати спеціальні механізовані засоби та міні земснаряд - це одне з таких засобів. Будь-яке водоймище потребує періодичного чищення, і від цього нікуди не дінешся. Багато факторів впливають на періодичність очищення ставка, озера, водоймища. Як часто потрібно чистити озеро або ставок вам навряд чи хтось скаже напевно, проте прийнято вважати, що чистку водоймища потрібно проводити хоча б один раз на три роки.

При механічному очищенні водойми спочатку механічним способом відкачують воду. Потім відбувається механічне видалення осадів дна. Потім необхідно дно надіслати спеціальною глиною, піском, гравієм. Після проведення таких заходів водоймище стає готовим до води.

Такий спосіб очищення ставка є досить дорогим і має низку недоліків. Не завжди є можливою повного зливу води з водоймища, не завжди є можливість використання великих спеціалізованих екскаваторів. Дуже часто озеро живиться підземними джерелами та водами, що, у свою чергу, не дозволяє повністю відкачати воду. Також існує великий ризик пошкодження екосистеми при використанні механічного способу очищення озера.

Ми пропонуємо вам ефективні та безпечні способи відновлення та очищення водойм. Такі способи виключають повне викачування води, осушування водойми або пошкодження мікрофлори озера. При виконанні робіт з очищення водоймищ ми використовуємо ручний міні земснаряд

 

Ми зможемо:

  • Відновити будь-яке водоймище і зберегти мікрофлору не завдавши при цьому жодної шкоди екосистемі.
  • Зробити максимально мінімальними терміни проведення робіт з очищення озера, ставка, водоймища.
  • Зробити ваші витрати на виконання робіт мінімальними.

Наші послуги:

  • Очищення водойм.
  • Послуги міні земснарядів.
  • Очищення ставків, озер, річок від мулу, сміття та водоростей.
  • Поглиблення дна.
  • Намив піску.
  • Зміцнення берега.
  • Благоустрій пляжу.
  • Видалення очерету.
  • Очищення рибовідстійників
Ручний міні земснаряд - найкращий спосіб очищення водойми та наведення порядку у вашому водному господарстві
 

099-002-06-08

працюємо без вихідних

..Мініземснаряд..

якісне очищення

озер

річок
водоймів

ефективний і безпечний спосіб відновлення вашого озера


видалення очерету


поглиблення дна


укріплення берега

ефективний і безпечний спосіб відновлення вашого озера

Графік работы

 

З 8.00 до 21.00

щодня


без вихідних

ВХІД



НА САЙТІ

Сейчас 2 гостей онлайн

099-002-06-08

Працюємо без вихідних

stroyka_2_01


мініземснаряд
МІНІ ЗЕМСНАРЯД